11 μέρες για τα Χριστούγεννα . . .

και εγώ σας ετοίμασα ένα πανεύκολο και πολύ γρήγορο στην ετοιμασία του Κυνήγι Θησαυρού για μέσα στο σπίτι!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να εκτυπώσετε (δωρεάν) το εκτυπώσιμο αρχείο και να το στήσετε πολύ – σας το υπόσχομαι – πολύ γρήγορα. Αν δεν έχετε εκτυπωτή, μην ανησυχείτε, απλά αντιγράψτε του γρίφους σε μικρά χαρτάκια και είναι έτοιμο!

Το παιχνίδι ξεκινάει από έναν αρχικό γρίφο που θα εμφανιστεί  – εντελώς “ξαφνικά” στο σπίτι μας σε ένα εμφανές σημείο (εσείς διαλέγετε που). Ο Θησαυρός μπορεί να είναι οτιδήποτε θελήσετε εσείς όπως μια λιχουδιά, ένα παιχνίδι ή ακόμα και μια δραστηριότητα που έχετε ετοιμάσει για μετά (π.χ. υλικά για μια κατασκευή, φύλλα ζωγραφικής κ.λπ.).

 Ο 1ος γρίφος θα οδηγεί στον δεύτερο και ούτω καθεξής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε το αρχείο, να κόψετε τα χαρτάκια και να τα βάλετε στα σημεία εκείνα όπου θα πρέπει να ψάξουν τα παιδιά.

Τι περιμένετε λοιπόν; Εκτυπώστε το αρχείο κάνοντας click εδώ!

Tip: για να μην μπερδευτείτε σας αποσαφηνίζω ότι ο πρώτος γρίφος υποδεικνύει το σημείο όπου πρέπει να ψάξουν τα παιδιά για να βρουν τον δεύτερο. Επομένως τον δεύτερο γρίφο τον κρύβετε εκεί που υποδεικνύει ο πρώτος και ούτω καθεξής!!

Καλή Διασκέδαση και μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο κυνήγι Θησαυρού με Χριστουγεννιάτικο θέμα!

Απάντηση